hits

I WILL BE BORN A GIRL

Som far til tre nydelige barn, en herlig gutt og to vakre jenter. Kjenner jeg at jeg blir litt stresset og får vondt i magen av å se dette her, for jeg har ei datter som er på full fart inn i denne fasen og ei som en dag også vil komme ditt.
 
 
Jeg håper og tror jeg er et godt forbilde for min sønn når det kommer til å behandle jenter med forståelse, kjærlighet og respekt. Men jeg råder ikke over hva andre fedre lærer sine sønner, hva de viderefører til andre gutter (min sønn) igjen.
 
Hva de kanskje kan komme til å gjøre mot mine prinsesser en dag, og det skremmer meg. Derfor ber jeg dere kjære fedre, gå foran, vær et godt eksempel (forbilde), behandll og snakk om og til jentene / kvinnen i deres liv på en verdig måte.
 
#DoNotLetTheFactThatWeWereBornGirlsBeOurGreatestDanger

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode Andersen

Frode Andersen

36, Fredrikstad

Jeg heter Frode Andersen og er 36 år. Jeg har tre barn, en gutt på 13, en jenter på 11 og en 2 1/2 år og stortrives i farsrollen. Etter mange tidligere mislykkede forsøk på å fullføre videregående skole, har jeg i voksen alder endelig klart å oppnå studiekompetanse. Og har studert musikk ved Høyskolen i Østfold 2016 / 17 (dessverre måtte jeg på grunn av en vanskelig privatsituasjon "kaste inn kortene" i begynnelsen av vårsemesteret), men har vært så heldig å komme inn på bachelorgrad studie i barnevern denne høsten og håper at jeg kan få fullført musikkstudiet ved en senere anledning. Ønsket er å kunne jobbe med blant vanskeligstilte barn, ungdom (ungevoksne) og familier etterhvert. Jeg har selv en ikke helt uproblematisk oppvekst (fortid) bak meg, noe som har ført til at jeg oppigjennom har slitt (sliter) en del psykisk. Men etter å ha jobbet mye med meg selv og min fortid de senere årene, har jeg komme såpass langt at jeg trives i dag omsider ganske bra i mitt egent "skinn"! Det vil ikke si at jeg ikke fortsatt har en del utfordringer, for det har jeg, forskjellen er bare at jeg i dag (som regel) mestrer livet og disse utfordringene bedre enn tidligere. Utover dette er jeg gitarist (spiller også litt piano og trommer) og er nok litt over gjennomsnittet musikkinteressert, jeg er også en mann med mye på hjerte som er glad i å skrive. Drømmen er å få muligheten gi ut bok og prøve meg som foredragsholder etterhvert, men sistnevnte forutsetter at jeg får "temmet" sceneskrekken min litt! ;-)

Kategorier

Arkiv