hits

Too powerful

Denne kom etter en annen video jeg så på, så utrolig sterkt og vakkert. Ikke ofte jeg blir satt ut, men det ble jeg nå.
 
 
Men etter å ha sett dette, tror jeg at jeg bedre forstår hvorfor menn gjennom all tid har forsøkt å holde dere nede og tilbake.
 
De har vært og er redde for å havne i skyggen av all den kjærlighet, kreativiteten og kraft som de ser og vet bor i dere.
 
For små og svake til å la dere få slippe til, for utrygge til å la dere få utfolde dere i frykt for å bli usynlige selv.
 
For stolte til å innrømme deres sanne verdi i angst for at dere skal syne hans luftslott og han miste sin egen.
 
For viktige til å ta ordne i sin munn å si, det er dere som har gitt og gir oss muligheten til å levet, et liv.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode Andersen

Frode Andersen

36, Fredrikstad

Jeg heter Frode Andersen og er 36 år. Jeg har tre barn, en gutt på 13, en jenter på 11 og en 2 1/2 år og stortrives i farsrollen. Etter mange tidligere mislykkede forsøk på å fullføre videregående skole, har jeg i voksen alder endelig klart å oppnå studiekompetanse. Og har studert musikk ved Høyskolen i Østfold 2016 / 17 (dessverre måtte jeg på grunn av en vanskelig privatsituasjon "kaste inn kortene" i begynnelsen av vårsemesteret), men har vært så heldig å komme inn på bachelorgrad studie i barnevern denne høsten og håper at jeg kan få fullført musikkstudiet ved en senere anledning. Ønsket er å kunne jobbe med blant vanskeligstilte barn, ungdom (ungevoksne) og familier etterhvert. Jeg har selv en ikke helt uproblematisk oppvekst (fortid) bak meg, noe som har ført til at jeg oppigjennom har slitt (sliter) en del psykisk. Men etter å ha jobbet mye med meg selv og min fortid de senere årene, har jeg komme såpass langt at jeg trives i dag omsider ganske bra i mitt egent "skinn"! Det vil ikke si at jeg ikke fortsatt har en del utfordringer, for det har jeg, forskjellen er bare at jeg i dag (som regel) mestrer livet og disse utfordringene bedre enn tidligere. Utover dette er jeg gitarist (spiller også litt piano og trommer) og er nok litt over gjennomsnittet musikkinteressert, jeg er også en mann med mye på hjerte som er glad i å skrive. Drømmen er å få muligheten gi ut bok og prøve meg som foredragsholder etterhvert, men sistnevnte forutsetter at jeg får "temmet" sceneskrekken min litt! ;-)

Kategorier

Arkiv