Være der for hverandre

Ønsker dere alle en #super_dag, kos dere med hverandre og nyt sommeren! Husk vi er alle #på_en_reise_sammen, at alt og #alle_er_ETT uansett om vi tror på det eller ei (#adskiltheten er kun en #illusjon). 

Ikke ta vare på, #ansvar for og #bidra ("hjelpe") #våre_neste er som å #fornekte noe #essensielt ved oss selv, som #vanskjøtsel​ av vårt eget. Ta vare på egen kropp, sjel og sinn er derfor det absolutt viktigste vi gjør, men da ikke kun for å #være_seg_selv_nok men for å kunne ha noe gi tilbake!

For å faktisk kunne være #en_resurs også for andre! <3

4 kommentarer

Jeg kan ikke være mer enig for å hjelpe andre må man bare hjelpe seg selv først for å få tilskudd til å hjelpe andre etterpå

Danian. Gutteblogger: Helt klart! <3 Men i en verden hvor selvrealisering (ikke at det er noe feil i det, dvs ikke om det er av de "rette" grunnene) har blitt en trend, kan de se ut som mange har glemt at den viktigste grunne for å styrke og ta vare på oss selv vel burde være av hensyn til våre medmennesker og denne planeten! Og Ikke for ha en selvsentret og egoistisk "orgie" som gagner kun en selv , he he...;-)

Adskiltheten er ikke en illusjon for meg; den er altfor mye 'en organisme' for meg - adskiltheten for meg ble at ingen så hva jeg så; jeg ser det jeg ser - det for meg; ble ensomheten - at jeg måtte stå på balkongen der på psykiatrisk og de så meg som syk; var til dels riktig men hvordan kan jeg betvile det jeg opplevde - fikk jeg er glimt av noe som er reelt; en organisme - connection between us; faen ass....blurred reality, blurred boundaries, we are one...and not that new age shit; i am here you are there; see you all on that balcony

Skriv en ny kommentar