hits

Strong

Hører dere det #gutter, dere som tror dere kanskje er svake fordi dere feller en tåre i "ny og ne". Jeg er en stor mann med masse tatoveringer som kan være #tøff_som_faen om det trengs (ikke mye jeg frykter, dvs nesten ikke engang døden), like fult renner det #tårer nedover mine skinn rett som det er både av #glede og #sorg. Husk: Det at det ikke er en #svakhet å #ha_kontakt_med_og_vise_følelsene_sine, spesielt ikke om man klarer å beholde det i #vanskelige_tider. For mer en #havy #prøvelse kan vel ikke et #menneske bli satt ovenfor, om du fikser dette uten noen gang å #rømme i #fornektelse, #rus eller hva det nå enn skal være for #flukt, er du mine øyne en skikkelig #BADASS#, en jeg ser opp til (noe som også er et kompliment til alle dere #jenter der ute som faktisk gjør nettopp det, vi har #noe_å_lære av dere). 

For det finnes ingen benkpress rekord, muskelmasse, motorsykkelvest, lommebok eller bekjentskapkrets i verden som kan komme i nærheten av denne prestasjonen, ihvertfall ikke i min verden! ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode Andersen

Frode Andersen

36, Fredrikstad

Jeg heter Frode Andersen og er 36 år. Jeg har tre barn, en gutt på 13, en jenter på 10 og en 2 1/2 år og stortrives i farsrollen. Etter mange tidligere mislykkede forsøk på å fullføre videregående skole, har jeg i voksen alder endelig klart å oppnå studiekompetanse. Og har studert musikk ved Høyskolen i Østfold 2016 / 17 (dessverre måtte jeg på grunn av en vanskelig privatsituasjon "kaste inn kortene" i begynnelsen av vårsemesteret), men har vært så heldig å komme inn på bachelorgrad studie i barnevern denne høsten og håper at jeg kan få fullført musikkstudiet ved en senere anledning. Ønsket er å kunne jobbe med blant vanskeligstilte barn, ungdom (ungevoksne) og familier etterhvert. Jeg har selv en ikke helt uproblematisk oppvekst (fortid) bak meg, noe som har ført til at jeg oppigjennom har slitt (sliter) en del psykisk. Men etter å ha jobbet mye med meg selv og min fortid de senere årene, har jeg komme såpass langt at jeg trives i dag omsider ganske bra i mitt egent "skinn"! Det vil ikke si at jeg ikke fortsatt har en del utfordringer, for det har jeg, forskjellen er bare at jeg i dag (som regel) mestrer livet og disse utfordringene bedre enn tidligere. Utover dette er jeg gitarist (spiller også litt piano og trommer) og er nok litt over gjennomsnittet musikkinteressert, jeg er også en mann med mye på hjerte som er glad i å skrive. Drømmen er å få muligheten gi ut bok og prøve meg som foredragsholder etterhvert, men sistnevnte forutsetter at jeg får "temmet" sceneskrekken min litt! ;-)

Kategorier

Arkiv