hits

Det er ikke for sent!

"Mens flere tusen står på venteliste for å studere helsefag ved Høgskolen i Østfold, er det fortsatt mulighet å komme inn på lærerutdanningene og enkelte ingeniørfag til høsten" - Marianne Holøien

Detter her https://www.f-b.no/nyheter/utdanning/hogskolen-i-ostfold/lyst-til-a-bli-larer-eller-ingenior-det-er-ikke-for-sent/s/5-59-814832 gjør ikke akkurat så jeg føler meg noe mindre heldig og takknemlig som har fått studieplass på et av ønskene mine, nemlig bachelorgrad studie i vernepleie. Det selv om jeg hadde dette på tredjevalget mitt etter barnevern og sosionom, for grunnen til at jeg søkte akkurat disse tre var fordi alle vil gi meg mulighet til å kunne jobbe med det jeg ønsker i fremtiden. Nemlig vanskeligstilte barn, ungdom og unge voksne, lese dette gir meg derfor bare (om mulig) enda mer motivasjon til å stå på, komme meg gjennom og fullføre.

#heldig #takknemlig #glad #motivert 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode Andersen

Frode Andersen

36, Fredrikstad

Jeg heter Frode Andersen og er 36 år. Jeg har tre barn, en gutt på 13, en jenter på 10 og en 2 1/2 år og stortrives i farsrollen. Etter mange tidligere mislykkede forsøk på å fullføre videregående skole, har jeg i voksen alder endelig klart å oppnå studiekompetanse. Og har studert musikk ved Høyskolen i Østfold 2016 / 17 (dessverre måtte jeg på grunn av en vanskelig privatsituasjon "kaste inn kortene" i begynnelsen av vårsemesteret), men har vært så heldig å komme inn på bachelorgrad studie i barnevern denne høsten og håper at jeg kan få fullført musikkstudiet ved en senere anledning. Ønsket er å kunne jobbe med blant vanskeligstilte barn, ungdom (ungevoksne) og familier etterhvert. Jeg har selv en ikke helt uproblematisk oppvekst (fortid) bak meg, noe som har ført til at jeg oppigjennom har slitt (sliter) en del psykisk. Men etter å ha jobbet mye med meg selv og min fortid de senere årene, har jeg komme såpass langt at jeg trives i dag omsider ganske bra i mitt egent "skinn"! Det vil ikke si at jeg ikke fortsatt har en del utfordringer, for det har jeg, forskjellen er bare at jeg i dag (som regel) mestrer livet og disse utfordringene bedre enn tidligere. Utover dette er jeg gitarist (spiller også litt piano og trommer) og er nok litt over gjennomsnittet musikkinteressert, jeg er også en mann med mye på hjerte som er glad i å skrive. Drømmen er å få muligheten gi ut bok og prøve meg som foredragsholder etterhvert, men sistnevnte forutsetter at jeg får "temmet" sceneskrekken min litt! ;-)

Kategorier

Arkiv