Verden trenger flere som deg

 
Takk for ditt mot til å være så åpen og ærlig min venn, for at du velger å dele av din sårbarhet og fronter tabubelagte temaer som nok store deler av vårt samfunnet helst bare skulle sett at var "pakket bort" og "feie under" teppe. Sterkere og tøffere menneskene enn deg Lene skal man lete lenge etter, "ingen over, ingen under, ingen ved siden"! 

5 kommentarer

Birgitte Østby

20.04.2017 kl.19:42

Fantastisk!

Nora Piscopo

20.04.2017 kl.21:03

Så fin video! Ha en fin kveld :)

Frode Andersen

21.04.2017 kl.14:27

Nora Piscopo: <3

Birgitte Østby

21.04.2017 kl.09:08

Veldig fin video, helt klart! Åpenhet er en god vei å gå, også som en hjelp for andre som opplever tilsvarende/har opplevd. Selv har jeg tenkt på før å lage noen snutter, men det har bare blitt med tanken.

Dette krever mot og styrke, skal si jeg blir imponert <3

Frode Andersen

21.04.2017 kl.14:27

Birgitte Østby: <3

Skriv en ny kommentar

Frode Andersen

Frode Andersen

35, Fredrikstad

Jeg heter Frode Andersen og er 35 år. Jeg har tre barn, en gutt på 12, en jenter på 9 og en jente på 1 snart 2 år og stortrives i farsrollen. Etter mange tidligere mislykkede forsøk på å fullføre videregående skole, har jeg i voksen alder endelig klart å oppnå studiekompetanse. Jeg studere nå musikk ved Høyskolen i Østfold, det frem til jeg forhåpentligvis får begynt på bachelorgrad studie i barnevern (sosialt arbeid eller vernepleien) til høsten. Ønsket er å kunne jobbe med vanskeligstilte barn, ungdom og familier. Jeg har selv en ikke helt uproblematisk oppvekst bak meg, noe som har ført til at jeg oppigjennom har slitt en del psykisk. Men etter å ha jobbet mye med meg selv og min fortid de senere årene, har jeg komme såpass langt at jeg trives i dag omsider ganske bra i mitt egent "skinn"! Det vil ikke si at jeg ikke fortsatt har en del utfordringer, for det har jeg, forskjellen er bare at jeg i dag (som regel) mestrer livet og disse utfordringene bedre enn tidligere. Utover dette er jeg nok litt over gjennomsnittet musikkinteressert, jeg er også en mann med mye på hjerte som er glad i å skrive. Drømmen er å få muligheten gi ut bok og prøve meg som foredragsholder etterhvert, men sistnevnte forutsetter at jeg får "temmet" sceneskrekken min litt!

Kategorier

Arkiv

hits