hits

A real man

Selv om jeg har vært og fortsatt noen ganger er skyldig i å være denne feige (redde og usikre) personen her, skal jeg våge å påstå at jeg likevel har mot og styrke nok til å være mer åpen, ærlig og sårbar enn de aller fleste. For selv om jeg fra tid til annen feiler i å være "A real man", er dette noe som er veldig viktig for meg og som jeg alltid vil strekke meg imot. Noen ganger vil det si å være ærlig med en gang selv om det har skremmer vette av meg, andre ganger har det vært å innrømme at jeg har løyet etterkant. For er det en ting jeg syns er være enn det å lyve i seg selv, så må det være det å gå rundt og holde liv i løgner man selv innerst inne (og andre) er bevisst.

Og når jeg først er inne på dette men å opprettholde løgner, er nok den vanligste løgnen (illusjonen) jeg hører folk tviholder på ironisk nok den at de selv alltid er helt ærlig med seg selv og andre. For dette er det faktisk ingen mennesker som er (ihvertfall ikke i min verden), graden varierer riktig nok fra å være lite ærlig til veldig ærlig. Men mennesket som er 110% ærlig 24/7, ja det har jeg fortsatt til gode og møte. Men vil man derimot oppriktig bli og være et virkelig rettskaffent, sant og ekte menneske, ville kanskje et bra sted å begynne være det å innrømme at man kanskje ikke alltid er så sannferdig og genuine som man gjerne skulle håpe, tror og ønske. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode Andersen

Frode Andersen

36, Fredrikstad

Jeg heter Frode Andersen og er 36 år. Jeg har tre barn, en gutt på 13, en jenter på 11 og en 2 1/2 år og stortrives i farsrollen. Etter mange tidligere mislykkede forsøk på å fullføre videregående skole, har jeg i voksen alder endelig klart å oppnå studiekompetanse. Og har studert musikk ved Høyskolen i Østfold 2016 / 17 (dessverre måtte jeg på grunn av en vanskelig privatsituasjon "kaste inn kortene" i begynnelsen av vårsemesteret), men har vært så heldig å komme inn på bachelorgrad studie i barnevern denne høsten og håper at jeg kan få fullført musikkstudiet ved en senere anledning. Ønsket er å kunne jobbe med blant vanskeligstilte barn, ungdom (ungevoksne) og familier etterhvert. Jeg har selv en ikke helt uproblematisk oppvekst (fortid) bak meg, noe som har ført til at jeg oppigjennom har slitt (sliter) en del psykisk. Men etter å ha jobbet mye med meg selv og min fortid de senere årene, har jeg komme såpass langt at jeg trives i dag omsider ganske bra i mitt egent "skinn"! Det vil ikke si at jeg ikke fortsatt har en del utfordringer, for det har jeg, forskjellen er bare at jeg i dag (som regel) mestrer livet og disse utfordringene bedre enn tidligere. Utover dette er jeg gitarist (spiller også litt piano og trommer) og er nok litt over gjennomsnittet musikkinteressert, jeg er også en mann med mye på hjerte som er glad i å skrive. Drømmen er å få muligheten gi ut bok og prøve meg som foredragsholder etterhvert, men sistnevnte forutsetter at jeg får "temmet" sceneskrekken min litt! ;-)

Kategorier

Arkiv